Onze betaalmethoden

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met creditcard

Op Kookmania.com wordt betaling middels Mastercard, Visa en American Express ondersteund. Indien u met creditcard wenst te betalen, dient u dit aan te geven bij de betaalmethode.

PayPal

Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kiest u voor PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaalt u door te bevestigen.Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kiest u voor PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaalt u door te bevestigen.

Betalen met Klarna voor Nederlandse klanten

Veel van onze klanten vinden het prettig om producten te zien voor ze afrekenen en deze manier van betalen sluit daar goed op aan. Klarna voert voor Autovoorkinderen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150,- als u voor de eerste keer betaalt via Klarna. Bent u al bekend bij Klarna, dan kunt u betalen tot een bedrag van €575,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit.

Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U ontvangt de factuur en betaalinstructies per e-mail nadat u het pakket in ontvangst heeft genomen. U heeft 14 dagen om de factuur te voldoen.

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

Let op: deze manier van betalen loopt via Klarna. Klarna voert hiervoor een kredietcheck uit. Wordt uw bestelling geweigerd, dan verzoeken we u om contact op te nemen met Klarna.

Betalen met Klarna voor Belgische klanten

Klarna voert voor Autovoorkinderen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Als u vragen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

Overige betalingen

Het is ook mogelijk om met Mrcash , American Express of Sofortbanking te betalen.