Please support the people in Ukraine, they need our help! 

Retourneren van mijn machine

Klus afgerond? Tijd om ervoor te zorgen dat het gereedschap weer veilig terug komt bij ons.

1. Maak het gereedschap schoon
Voordat je het gereedschap terug in de box doet, maak je het schoon. Dat is wel zo netjes.  Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je bij een tapijtreiniger het water eruit laat lopen.

2. Haal het het voorgeprinte retourlabel uit de box
De bestelling heb je van ons ontvangen in een box. In deze box zit een voorgeprint DHL retourlabel. Haal deze er alvast uit en bewaar hem goed.

3. Plaats het gereedschap terug in de box
Deze kun je gebruiken om het gereedschap in terug te sturen. Handig en milieubewust! Vergeet niet het eventuele toebehoren ook terug in de box te doen.

4. Plaats het opvulmateriaal terug in de box
Toen je je bestelling ontving, zat er opvulmateriaal in de box. Dit doen we om ervoor te zorgen dat het materiaal jou heelhuids bereikt. Om het materiaal weer veilig te laten terugkeren van zijn reis, plaats je het meegeleverde opvulmateriaal terug in de box.

5. Sluit de box
Sluit de deksel van de box. Om er zeker van te zijn dat de box dicht blijft zitten, verzegel je deze met behulp van de meegeleverde tiewrap. Steek deze aan de bovenkant door de opening in het deksel van de box heen en zorg dat de tiewrap ook door de onderste opening gaat. De tiewrap zit goed vast wanneer deze een ratelend geluid maakt wanneer je hem aantrekt.