Retourneren

U kunt bij Kookmania 30 dagen na ontvangst een artikel retour sturen zonder opgaaf van redenen, wij maken daar geen probleem van! Het artikel moet wel aan een aantal eisen voldoen zodat wij dit correct kunnen afhandelen. Hieronder een aantal dingen die u in overweging moet nemen:

  • Het product moet geretourneerd worden in de originele verpakking (anders storten wij maar 70% van het aankoopbedrag terug)
  • Het product mag niet gebruikt zijn.
  • Als u een defect aan uw artikel heeft, zorg er dan wel voor dat u controleert dat het artikel echt defect is. Soms krijgen wij artikelen terug die niets mankeren, wij vergoeden dan geen retour voor het retour sturen of "nieuwe" verzendkosten om het artikel weer opnieuw op te sturen. Dit is voor rekening van de klant.

Retourprocedure

U kunt uw product mits deze voldoet aan bovenstaande voorwaarden retourneren naar ons retouradres: 

PrijsTechnisch B.V.
Vang 16
4661 TX Halsteren
Nederland
KvK nummer: 61748927
BTW nummer: NL857801740B01
E-mail: klantenservice@prijstechnisch.com
 

De kosten voor het retoursturen van een artikel is voor de rekening van de klant, de kosten die gemaakt zijn om het artikel te verzenden nemen wij voor onze rekening. Op deze manier verdelen wij de kosten op een eerlijke manier. Let op: zorg dat het duidelijk is dat de bestelling van u afkomstig is door middel van het retourformulier ingevuld bij te voegen zodat wij weten van wie de retourzending afkomstig is en wat ermee moet gebeuren.

Item geretourneerd als onjuist, beschadigd of defect

Houd er rekening mee dat sommige producten kleine imperfecties hebben die al aanwezig zijn tijdens het productieproces, zoals kleine krassen of kleine deuken als gevolg van lassen, behandeling en hantering van bijvoorbeeld plastic. Artikelen die niet in de originele doos met alle originele stukken zijn of die al zijn gemonteerd, worden niet geaccepteerd voor retournering en volledige restitutie.

Aankoopbedrag terugstorten

Na controle van de retour gestuurde producten storten wij uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug, doorgaans binnen 3 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. 

Heeft u nog een vraag?

Neem a.u.b. contact op voor al uw vragen. We zijn bereikbaar via de livechat op de website of via e-mail: klantenservice@prijstechnisch.com