Telefunken voetbad

SKU
8711252565200
Op voorraad
€ 25,99 € 21,48
Gegevens

Telefunken voetbad

Dit masserende voetbad geeft een verwarmde massage die ervoor zorgt dat je voeten weer heerlijk verzorgd worden na een vermoeiende dag. De voetmassage functie geeft erg fijne massages voor pijnlijke, vermoeide en warme voeten.

Product informatie

- Merk: Telefunken
- Voeding: 220V-240V / 50Hz
- Verbruik: 80 Watt
- Gewicht: ca. 2500 gram
- Kleur: wit en lichtblauw
- Maximale schoenmaat: 48 tot 50 (33cm lang en 13cm breed maximale voetafmeting)
- Afmeting Voetenbad: ± lengte: 41cm x breedte: 36cm x hoogte: 17cm (buitenmaat)
- Afmeting Voetencompartimenten: ± lengte: 33cm x breedte: 13cm (binnenmaat)
- CE goedgekeurd

Een voetbad massage kan verlichting geven bij pijnlijke, vermoeide en warme voeten. Het stimuleert bovendien de bloedtoevoer en ontspant de gespannen spieren in de voeten. Ook als je geen klachten hebt, kan een voetenbad heerlijk ontspannend werken! Zet het voetenbad aan, ga zitten en verwen jezelf met een heerlijk rustmoment door de drukke dag heen!

Functies voetenbad

Een voetbad met massage functie heeft meerdere functies. De beste en/of fijnste functies zijn;


- Infraroodfunctie: het ontspannende infraroodeffect bevordert de bloedsomloop in je voeten.

- Bubbelfunctie: via kleine openingen wordt het water naar buiten gespoten waardoor er in het water bubbels ontstaan. De bubbels gaan langs de voeten en masseren zo op een zachte manier de huid wat ontspannend aanvoelt. Je kunt de werking nog versterken door badproducten zoals olie te gebruiken. Let er wel op dat je geen schuimende producten gebruikt want daardoor zouden de luchtgaten verstopt kunnen raken. Vooral wanneer het erg warm weer is kan een bubbelmassage met koud water heel verfrissend werken.

- Massagefunctie: bij de massagestand worden de voeten gemasseerd door middel van vibrerende massagenoppen op de bodem van het voetenbad.

- Trilfunctie: voor een hoge frequentie vibratie en het continu stimuleren van de de zolen van je voeten, het verwijderen van vermoeidheid en het verlichten van stress.

- Verwarmingsfunctie: dit voetbad beschikt ook over een warmte-element, dat er voor zorgt dat het warme water waarmee je het voetenbad vult, niet te snel afkoelt.

Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan