Berghoff Leo

Een sterke maar vriendelijke persoonlijkheid, speelse maar eenvoudige designs, zowel kleurrijke als natuurlijke materialen, met de Leo-collectie hebben onze BergHOFF-designers een set keukengerei gecreëerd waarbij op harmonieuze wijze kenmerken worden gecombineerd die op het eerste gezicht onverenigbaar lijken. Deze krachttoer is een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van BergHOFF dat alle registers opentrekt.

Kookavonturen met het kookgerei van Berghoff

Hip, leuk en functioneel, dat is de beste manier om deze collectie te omschrijven die je keuken meteen een trendy touch geeft. Met een gamma verfrissend en origineel keukengerei wil Leo nieuwe kookavonturen inspireren en koks aanmoedigen om hun kooktalenten op de proef te stellen. Dankzij de toegankelijke ontwerpen moedigt Leo je aan om plezier te beleven in de keuken

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koken met Leo

Een kok die graag Leo-kookgerei en -accessoires gebruikt, is iemand die houdt van slimme eenvoud. Deze chef-kok is niet op zoek naar grappige gadgets maar waardeert een visueel simpel geheel dat verrast met slimme functies. Hij leeft in een wereld waar kleur gecombineerd wordt met hoogwaardige, natuurlijke materialen en waar stijlvolle designs hand in hand gaan met praktische eigenschappen.

Berghoff Leo kookgerei

De positieve vibe die deze collectie uitstraalt, komt voort uit een harmonieuze mix van dynamische kleuren, pure vormen en technisch vernuft. Dit alles wordt mooi samengebracht in eenvoudig, multifunctioneel keukengerei dat gemakkelijk te combineren is met de verschillende BergHOFF-collecties. De Leo-designs zijn de perfecte tools om leuke herinneringen te maken en spannende kookavonturen te beleven.