Berghoff Ron

Voor iedereen die terug wil naar de essentie, voor iedereen die in alle rust wil genieten van de simpele dingen in het leven, voor iedereen die houdt van authenticiteit met een moderne touch hebben de ontwerpers van BergHOFF de Ron-collectie gecreëerd.

Berghoff Ron: pure eenvoud

Deze collectie kook- en keukengerei brengt een pure eenvoud naar de keuken die onze levenswijze inspireert. De natuurlijke materialen, de rustgevende kleuren en de minimalistische designs creëren een gevoel van rust dat ons terugbrengt naar de kern van het koken. Een gevoel dat je gemakkelijk doorgeeft aan je familie en vrienden wanneer je ze verwent met een lekkere maaltijd klaargemaakt met Ron.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wie is Ron?

De Ron-collectie gaat over een chef-kok die gepassioneerd is door koken. Hij gaat graag naar de markt om de juiste ingrediënten uit te kiezen en neemt zijn tijd om het beste kookgerei te selecteren waarmee hij volop kan genieten van het koken. Hij is een warm persoon die graag oud en nieuw combineert op een manier die hulde brengt aan authenticiteit en vakmanschap. Een ruggengraat die generaties overbrugt met duurzaam, betaalbaar en puur kookgerei.
 

Koken met Ron

Een chef die graag kookt met Ron is geduldig omdat hij beseft dat goede dingen vaak tijd nodig hebben. Hij is niet op zoek naar een perfect gegarneerd bord, maar wil genieten van de kookervaring en het delen van een maaltijd met de mensen waar hij van houdt. Hij geniet van de subtiele texturen van het eten en het kookgerei, let op details en weet de eenvoudige dingen in het leven te appreciëren

Berghoff Ron kookgerei

De eenvoud van Ron wordt niet alleen weerspiegeld in de manier waarop elk stuk de verfijning van Belgisch design en Belgische kooktradities illustreert, maar ook in de individueel beschikbare artikelen. Geen vooraf samengestelde sets, maar aparte potten, pannen, messen en accessoires die je naar hartenlust kan combineren. Combineer je favoriete items om jouw unieke Berghoff collectie samen te stellen die van generatie op generatie kan worden doorgegeven.