Berghoff Outdoor

Een ontspannen barbecue met familie en vrienden is de beste manier om een warme zomeravond door te brengen. Of waarom het niet gezellig maken op een koude winterdag en genieten van een perfect gegrild stuk vlees naast een knetterend vuurtje?

Berghoff barbecues en accessoires

Onze collectie outdoor keukengerei en accessoires is het beste instrument om terug te keren naar de basis. Het gaat niet alleen over het perfect roken, koken of grillen van je vlees, maar ook over ontspannen, een frisse neus halen en bijpraten met de mensen waar je van houdt. Het is veel meer dan gewoon een manier van koken, een barbecue is de ideale combinatie van lekker eten en goed gezelschap.

per pagina

2 producten

 1. Berghoff Cubo barbecueset 9-delig
  Berghoff Cubo barbecueset 9-delig
  € 69,00 € 57,02
  Levering 1-3 werkdagen
  Handig schort van Berghoff met daarin handige keukenaccessoires om het barbecuen en grillen nog plezieriger te maken. Lees verder
 2. Berghoff houtskoolbarbecue
  Berghoff houtskoolbarbecue
  € 150,00 € 123,97
  Levering 1-3 werkdagen
  Zeer handige houtskoolbarbecue van het belgische A-merk Berghoff, met deze barbecue kunt u grote groepen bedienen. Lees verder
per pagina

2 producten

Wat is de Berghoff Outdoorcollectie?

Onze Outdoor-collectie combineert alles wat je nodig hebt om het hele jaar door gezellig buiten te koken: de perfecte barbecue, de juiste tools en stijlvolle accessoires vormen samen het ideale decor voor een heerlijke maaltijd. Outdoor is onze veelzijdige productlijn, uit de Berghoff collecties, die je helpt bij het perfectioneren van je barbecue skills terwijl je van de zomerse vibe geniet of de frisse winterlucht opsnuift.

Buiten koken met Berghoff outdoor

Buiten koken gaat verder dan alleen maar het grillen van eten, je brengt de volledige kookervaring naar buiten. Iedereen kan een steak van de grill halen, maar een echte barbecuefan is nieuwsgierig om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Hij of zij wil het grillen naar een hoger niveau tillen en een knapperige pizza op de grill bakken, een lekker stuk zalm roken of zelfs bosbessenpannenkoeken bakken op de kookplaat.